viernes, 14 de noviembre de 2008

Conferencia de Claudio en Barcelona

viernes 14 de noviembre de 2008

Desde la Universitat Ramón Llull de Barcelona nos llega la siguiente información:

Benvolguda amiga, benvolgut amic,
És per nosaltres un plaer recordar-te que el proper dilluns 1 de desembre de 2008, Claudio Naranjo ens oferirà la sessió acadèmica que porta per títol:
"Una formación humanizante de los líderes como respuesta a la deshumanización de la sociedad y de la empresa“

"Mi intención - dice Claudio- es la de delinear brevemente el problema de la degradación de la conciencia a través de la historia hasta llegar a nuestro momento crítico, luego dar cuenta, también brevemente, de la exploración de mis actividades en vista de una transformación de la educación, para luego abordar el tema del liderazgo. Respecto a éste, compartiré mi visión teórica de lo que debe entenderse como desarrollo personal y luego daré cuenta del método pedagógico que he desarrollado a través de cuatro décadas de experimentación con grupos”

Aquesta sessió, organitzada per la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d’ESADE, forma part d’un conjunt de diàlegs acadèmics sobre diversos aspectes i àmbits de lideratge i governança. La trobada s’estructurarà en una primera intervenció a càrrec del ponent invitat i un col·loqui posterior. La conferència del ponent es farà en llengua castellana.
Si és del teu interès i la teva agenda t’ho permet, t’agrairem molt que ens puguis confirmar el més aviat possible la teva assistència a aquesta sessió, ja que la trobada serà d’un nombre limitat de persones a fi de facilitar el diàleg i la reflexió compartida. Pots fer-ho tot responent a aquest correu electrònic o escrivint a catlideratges@esade.edu.
La sessió es desenvoluparà a l’Edifici 1 d’ESADE, Av. Pedralbes, 60-62 (Amfiteatre) i començarem a les 12h. Trobaràs tots els detalls de la sessió al final d’aquest missatge.

Agraeixo la teva atenció i et saludo ben cordialment,
Àngel Castiñeira
Coordinador Acadèmic
Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica
ESADE.

No hay comentarios: